Nieuwe één-speler-uitbreiding komt naar Splatoon 2

Nieuwe één-speler-uitbreiding komt naar Splatoon 2

Deze zomer verschijnt de eerste betaalde DLC voor Splatoon 2. Splatoon 2: Octo Expansion voegt een flinke nieuwe singleplayerstand toe waarin spelers kunnen spelen als het nieuwe personage Agent 8, een Octoling die haar geheugen is verloren. De nieuwe campagne voor één speler bestaat uit 80 missies, inclusief verhaalwendingen die een nieuw licht werpen op geliefde personages. Spelers die de Octo Expansion-campagne hebben voltooid, kunnen tijdens multiplayergevechten als Octoling spelen. Splatoon 2: Octo Expansion verschijnt komende zomer, maar spelers kunnen vandaag al de Octo Expansion-pas kopen in de Nintendo eShop voor €19,99. Daarvoor ontvangen ze uitrusting met Octo-thema die ze meteen in de game kunnen gebruiken. (Voor het gebruik van de DLC dien je in het bezit te zijn van Splatoon 2)
Nog voordat bovenstaande uitbreiding verschijnt, krijgt Splatoon 2 in april een gratis grote update (Version 3.0) met meer dan 100 nieuwe uitrustingstukken, nieuwe levels die in de loop van de lente beschikbaar komen (Grondelgroeve, Kamp Karper en Waterwonderland) en een nieuwe rang (rang X). Rang X is een extreme, allerhoogste rang, nog hoger dan S+.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.