Nieuwe features en evoluties voor Pokémon Sun & moon aangekondigd

Pokémon Sun/Pokémon Moon

3DS
9.4

Geweldig

Nieuwe features en evoluties voor Pokémon Sun & moon aangekondigd

Nieuwe features en evoluties voor Pokémon Sun & moon aangekondigd

Nintendo heeft in een video verschillende nieuwe features en evoluties voor de starter Pokémon bekend gemaakt.
De 3 nieuwe evoluties zijn Dartrix (grass), Torracat (fire) en Brionne (water). Vanuit traditie hebben starter Pokémon 3 evoluties, dus waarschijnlijk zullen bij de volgende video de laatste 3 starter evoluties worden vertoont.

Naast de evoluties is Pokémon Plaza ook voor het eerst in beeld gekomen. Spelers kunnen hier mini-games spelen en strijden tegen andere trainers voor muntjes, die ze bij de winkels op de Plaza kunnen uitgeven aan stat-boosters en verschillende andere items. Niet alleen Plaza is er als feature bijgekomen, zo wordt Pokémon Pelago ook toegevoegd. Pokémon Pelago is een storage box zoals we die kennen van voorgaande games, maar nu kun je met Pokémon in de box mini-games spelen op verschillende eilanden, items vinden en nieuwe Pokémon aan je collectie toevoegen.

Last but not least is er ook een nieuw battle format voor de Alola regio en kun je vanaf 18 oktober de demo van Sun & Moon downloaden in de Nintendo Store. Als beloning voor het testen van Sun en Moon krijg je Ash-Greninja met een speciale ability en een ander uiterlijk.





Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.