Nieuwe game in universum Sleeping Dogs

Nieuwe game in universum Sleeping Dogs

United Front Games, één van de ontwikkelaars achter Sleeping Dogs, werkt momenteel aan een nieuwe game die zich in hetzelfde universum af zal spelen. Deze game draagt de titel Triad Wars. De martial arts open world-game Sleeping Dogs sloeg vorig jaar in als een bom en deed het goed bij de gamers. De mensen bij United Front Games zijn dan ook blij dat ze door kunnen gaan in dezelfde wereld.

We’re super-excited that it’s another game based in the Sleeping Dogs universe, it’s something we’ve wanted to do for ages and we’re very happy to be working Square Enix again.

Verder is er nog niets bekend rondom de game. Geen datum waarop de game verschijnt, geen logo, screenshots, trailer. Zelfs niet op welk platform de game gaat verschijnen. Meer informatie komt dan ook pas in 2014.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.