Nieuwe Hitman 2-trailer duikt in de dodelijke jungle van Colombia

Nieuwe Hitman 2-trailer duikt in de dodelijke jungle van Colombia

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de Hitman 2 Colombia trailer uitgebracht die een eerste diepgaande blik werpt op de duistere, gevaarlijke jungleomgeving die naar Hitman 2 komt. Het afgelegen Santa Fortuna, in het hart van een Colombiaans regenwoud, verwelkomt touristen om te genieten van de relaxte sfeer, maar herbergt ook complexe grotten en ruïnes in de buurt van het extravagante landhuis en cocavelden van het Delgado kartel.

Santa Fortuna is de perfecte locatie om de nieuwe features en mogelijkheden te tonen die naar Hitman 2 komen, waaronder het gebruik van vegetatie om uit het zicht te blijven of om wapens en lichamen te verstoppen. De nieuwe trailer belicht de exotische, hypergedetailleerde omgeving die door spelers is te ontdekken, met onverwachte gevaren en unieke moordmogelijkheden. Agent 47 moet creativiteit en informatie gebruiken om het hele dorp te onderzoeken en de harde hand van het kartel te omzeilen om zijn doelwit uit te schakelen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.