Nieuwe informatie rondom Pokémon GO

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Nieuwe informatie rondom Pokémon GO

Nieuwe informatie rondom Pokémon GO

The Pokémon Company en Niantic Inc. hebben nieuwe features onthuld van hun met spanning verwachte mobiele game Pokémon GO. Deze mobiele game wordt later dit jaar in de App Store en Google Play gelanceerd en zal fans ertoe aanzetten in alle hoeken en gaten van de echte wereld op zoek te gaan naar Pokémon. Hoewel Pokémon GO nog actief ontwikkeld wordt, is voor de game een vroege test gepland die beperkt is tot gebruikers in Japan. Features, beschikbare talen, ontwerp en uiterlijk van de game zijn nog niet afgerond.

In Pokémon GO speuren spelers overal ter wereld hun omgeving af op jacht naar Pokémon die zich onder ons verschuilen. Sommige wilde Pokémon komen alleen voor in hun natuurlijke omgeving. Zo verschijnen Pokémon van het type Water uitsluitend in de buurt van meren en oceanen. Wanneer spelers in Pokémon GO de wereld om hen heen verkennen, trilt hun telefoon als er een Pokémon in de buurt is. Zodra ze een Pokémon aantreffen, kan hij gevangen worden door via het touchscreen van de telefoon een Poké Ball te gooien. Poké Balls en andere speciale voorwerpen zijn te vinden bij PokéStops. Deze bevinden zich op interessante plaatsen, zoals kunstobjecten in de openbare ruimte, gedenkplaten en monumenten.

Als spelers verder in Pokémon GO komen, stijgt hun Trainer-level. Hierdoor kunnen ze sterkere Pokémon vangen en krijgen ze toegang tot meer voorwerpen. Sommige Pokémon kunnen evolueren als dezelfde soort meermaals gevangen wordt. Pokémon-eieren die bij een PokéStop gevonden worden, komen uit nadat de speler een bepaalde afstand heeft gelopen. Fans kunnen indruk maken op hun vrienden door medailles vrij te geven die verdiend zijn met het uitvoeren van de meest uiteenlopende uitdagingen.

Tijdens het spelen van Pokémon GO worden spelers aangemoedigd zich bij een van de drie teams aan te sluiten en mee te doen aan gevechten in de Gym tegen andere teams. Zodra ze zich bij een team aangesloten hebben, kunnen ze hun Pokémon toewijzen aan lege Gyms. Net als PokéStops zijn Gyms te vinden op locaties in de echte wereld. Omdat per speler slechts één Pokémon in een Gym geplaatst kan worden, moeten de teamleden samen een sterke verdediging opbouwen. Een Gym die door één team opgeëist wordt, kan door de andere twee teams uitgedaagd worden.

Met de echte wereld als achtergrond voor ontmoetingen met wilde Pokémon vormt deze unieke Pokémon-game de volgende generatie van Niantics platform voor levensecht gamen. Hierin worden mobiele locatietechnologie en toegevoegde realiteit gecombineerd tot een gamebeleving die spelers stimuleert naar buiten te gaan en de wereld om hen heen te verkennen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.