Nieuwe LEGO Dimensions trailer brengt DC Comics' machtigste helden en schurken samen

Nieuwe LEGO Dimensions trailer brengt  DC Comics' machtigste helden en schurken samen

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft een nieuwe trailer vrij van LEGO Dimensions ter gelegenheid van Batman v Superman: Dawn of Justice, de eerste live-action film, waarin zowel Batman als Superman schitteren en de allereerste live-action beelden van Wonder Woman op het witte doek worden getoond.

In LEGO Dimensions kunnen fans met deze en andere iconische DC Comics superhelden bouwen en spelen. De Starter Pack bevat niet alleen een te bouwen Batman minifiguur en een herbouwbare 3-in-1 Batmobile, spelers kunnen ook hun eigen bouw- en gameavonturen uitbreiden met de aankoop van DC Comics uitbreidingsets. Deze sets bevatten de DC Comics Team Pack en vijf verschillende Fun Packs die elk extra gameplay bieden, te bouwen personages en herbouwbare voertuigen en gadgets met speciale in-game vaardigheden. Met de uitbreidingsets van de werelden van The Lord of Rings, The LEGO Movie, Ghostbusters, LEGO Ninjago, The Simpsons en vele anderen kunnen spelers nieuwe en onverwachte bondgenootschappen sluiten in hun missie om de kwaadaardige Lord Vortech te verslaan.

De DC Comics Superman Fun Pack bevat een te bouwen Superman minifiguur en Hover Pod. Spelers kunnen de Man van Staal tot leven brengen in de game en zijn Flying, Dive, Invulnerability, Laser Deflector, Freeze Breath, X-Ray Vision en Super Strength vaardigheden activeren om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

De DC Comics Wonder Woman Fun Pack bevat een te bouwen Wonder Woman minifiguur en Invisible Jet. Spelers kunnen Wonder Woman’s supervaardigheden activeren, waaronder Grappling, Boomerang, Flying, Diving, Invulnerability, Mind Control en Deflection, om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

De DC Comics Aquaman Fun Pack bevat een te bouwen Aquaman minifiguur en Aqua Watercraft. Spelers duiken als de koning van de zeven zeeën in de gameplay en activeren zijn speciale Dive, Growth, Atlantis en Hazard Cleaner vaardigheden om puzzels op te lossen en tegenstanders uit te schakelen.

De DC Comics Cyborg Fun Pack bevat een te bouwen Cyborg minifiguur en Cyber-Guard mechanisme. Spelers kunnen studs schieten met de Sonic Cannon en zijn speciale Laser Beam, Dive, Super Strength Target en Big Transform vaardigheden activeren om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

Spelers kunnen een vleugje onheil toevoegen aan hun LEGO Dimensions gameplay met de DC Comics Team Pack die het gestoorde duo The Joker en Harley Quinn bevat. Het activeren van Joker’s machtige Grappler, Target, Hazard en Electricity vaardigheden, of Harley Quinn’s Acrobat en Super Strength vaardigheden, helpt hen om puzzels op te lossen en de strijd met vijanden aan te gaan. Wanneer de strijd moeilijk wordt, kunnen spelers de helikopter van de Joker en het voertuig van Harley Quinn inzetten en ombouwen tot respectievelijk de Mischievous Missile Blaster en Joker’s Lock ‘n Laser Jet, of de Quinn Ultra Racer en Missile Launcher voor betere vaardigheden in de game.

Vanaf 13 mei 2016 kunnen spelers hun LEGO Dimensions gameplay verder uitbreiden met de gemene DC Comics Bane Fun Pack die een te bouwen Bane minifiguur en 3-in-1 Drill Driver bevat, die omgebouwd kan worden in de Bane Dig ‘n Drill en de Bane Drill ‘n Blast voor verbeterde gamevaardigheden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.