Nieuwe multiplayer modus beschikbaar voor mobiele game Injustice: Gods Among Us

Nieuwe multiplayer modus beschikbaar voor mobiele game Injustice: Gods Among Us

Om te vieren dat er meer dan een jaar aan gevechten en twee miljard betaalde sessies zijn gespeeld, kondigden Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment vandaag een nieuwe multiplayer modus aan voor Injustice: Gods Among Us voor iPad, iPhone en iPod touch. In de nieuwe multiplayer modus, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, kunnen spelers de strijd aangaan met teams van andere spelers om zo geld te winnen, meer ervaring op te doen en Gear Cards te winnen, die spelers uitrusten met nieuwe krachten. Deze update brengt ook gloednieuwe Gold karakters, verhoogde promotie en level caps, een nieuwe Challenge Character Booster Pack en bonus missies. De Android Update staat gepland voor mei 2014.

De nieuwe multiplayermodus laat spelers hun eigen zelf samengestelde team van superhelden en schurken opzetten, die het kunnen opnemen tegen de teams van andere spelers. Gevechten worden gevoerd door het op te nemen tegen online teams van andere gebruikers die worden vertegenwoordigd door een AI gedreven team, waarbij de winnaar van iedere wedstrijd Multiplayer Points ontvangt. Aan het eind van iedere Weekly Leaderboard Season worden beloningen uitgekeerd aan de spelers op basis van hun ranking in het leaderboard systeem.

Multiplayer gevechten kunnen achteraf worden bekeken via Match Replay. Hier zien spelers de sterke en zwakke punten van hun team, waardoor ze het team strategisch kunnen aanpassen voor een volgend gevecht. Daarnaast is de mogelijkheid om karakter statistieken en prestaties te upgraden met Gear nieuw in het spel. Deze Gear wordt toegekend op basis van de ranking in het leaderboard systeem.

Injustice: Gods Among Us, verschenen in april 2013, is een free-to-play game die een collectible card mechanisme bevat en spelers uitnodigt in 3-op-3 tag team combat. Spelers nemen het op tegen de meest populaire DC Comics iconen als Batman, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Arrow, Aquaman en meer. Fans die in het bezit zijn van de PlayStation 3 of Xbox 360-games kunnen content ontgrendelen in de consoleversie die beschikbaar is in de mobile game en vice versa door zich te registreren voor een Warner Bros. ID (WBID) account en de game te spelen.

De Injustice: Gods Among Us game is verkrijgbaar via de App store op iPad, iPhone en iPod Touch of via Appstore.com/Injustice. De Android-versie is ontwikkeld door Virtuous en beschikbaar via Google Play™ en de Amazon Appstore. De console-versie Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, is beschikbaar voor PS4™ systeem, PS3™systeem, PlayStation®Vita handheld entertainment systeem, Xbox 360 en Windows PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.