Nieuwe Shadow of the Tomb Raider-video onthult verborgen stad Paititi

Shadow of the Tomb Raider

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

6.4

User Avg

Nieuwe Shadow of the Tomb Raider-video onthult verborgen stad Paititi

Nieuwe Shadow of the Tomb Raider-video onthult verborgen stad Paititi

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics hebben een nieuwe video uitgebracht voor Shadow of the Tomb Raider. De beelden tonen de levendige en fascinerende stad Paititi, inclusief nooit eerder getoonde gameplay en commentaar van de ontwikkelaar.
Paititi is de grootste hub ooit gemaakt in een Tomb Raider-game en biedt spelers een levendige nieuwe sociale ruimte vol avontuur en kansen. In de bruisende economie van de stad kunnen spelers onderhandelen om nieuwe outfits en wapens te krijgen, kostbare grondstoffen verzamelen, met bewoners praten om zijmissies te activeren en – uiteraard – verborgen crypten en grafkelders ontdekken. Zo blijft Paititi spelers uren achter elkaar boeien en uitdagen.

De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, en verschijnt op 14 september 2018 voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.