Nieuwe uitbreiding Pokémon Trading Card Game aangekondigd

Nieuwe uitbreiding Pokémon Trading Card Game aangekondigd

The Pokémon Company International heeft vandaag Sun & Moon-Celestial Storm aangekondigd. Deze gloednieuwe uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game wordt in Nederland op 3 augustus 2018 gelanceerd.

Het seizoen van de smaragden stormen staat voor de deur. Dit gaat vergezeld met een stormachtig gevecht tussen Pokémon en wezens uit Ultra Space. Sun & Moon-Celestial Storm kent verschillende nieuwe Pokémon-GX: Articuno-GX, Blaziken-GX, Scizor-GX, Stakataka-GX en Rayquaza-GX. Verder bevat het nieuwe Prism Star-kaarten van Latios, Latias en Jirachi.

De uitbreiding Sun & Moon-Celestial Storm bestaat uit:
• Meer dan 160 kaarten, waaronder:
o 3 nieuwe Prism Star-kaarten
o 11 Pokémon-GX
o 27 Trainer-kaarten

• Elk boosterpakket bevat:
o 10 kaarten van de uitbreiding, waaronder minstens 1 zeldzame kaart én 1 Basic Energy-kaart

Om Sun & Moon-Celestial Storm vóór de lancering uit te proberen, kun je meedoen aan een van de vele try-outtoernooien die van 21 tot 29 juli overal in Nederland plaatsvinden. Om je dichtstbijzijnde deelnemende onafhankelijke winkelier te vinden, kijk je op pokemon.nl/locator.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.