Nieuwe uitbreiding Pokemon Trading Card Game

Nieuwe uitbreiding Pokemon Trading Card Game

The Pokémon Company International heeft bijzonderheden bekendgemaakt over de aanstaande uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game, Sun & Moon—Lost Thunder. Tegen de achtergrond van beboste heuvels, verrijkt met de geur van wierook afkomstig van oude heiligdommen en doorspekt met de vonken van elektrisch hoog opgeladen Pokémon wordt met Sun & Moon—Lost Thunder het nieuwe versmolten met het traditionele.

De introductie van deze nieuwste uitbreiding staat gepland voor 2 november en bevat Prism Star-varianten van Celebi en Ditto, en verder Blacephalon-GX, Lugia-GX, Tyranitar-GX en de nieuwste Mythische Pokémon, Zeraora-GX.

Sun & Moon—Lost Thunder bevat:

Meer dan 210 kaarten
Zeven krachtige Prism Star-kaarten, inclusief drie Stadium-kaarten
13 Pokémon-GX en vier Ultra Beasts
Meer dan 20 Trainer-kaarten

Om Sun & Moon—Lost Thunder vóór de lancering uit te proberen, kun je meedoen aan een van de vele try-outtoernooien die van 20 tot –28 oktober overal in het land plaatsvinden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.