Nieuwe versie PlayStation VR en PlayStation Move controller aangekondigd

Nieuwe versie PlayStation VR en PlayStation Move controller aangekondigd

Sony heeft laten weten dat er een nieuwe variant van de PlayStation VR bril aan zit te komen. Het nieuwe model zal op 14 oktober in Japan verschijnen, maar wanneer deze in de rest van de wereld zal verschijnen is nog niet duidelijk. 

De veranderingen in de bril zijn dat een headset nu rechtstreeks op de bril is aan te sluiten, in plaats van deze op de afstandsbediening aan te sluiten. Daarnaast is de processor aangepast waardoor het nu mogelijk is om HDR beeld door te sturen. 

Naast de vernieuwde VR bril zal Sony ook een vernieuwde versie van de Move controller uit gaan brengen. De huidige versie van de move controller bevat een mini-USB terwijl de PS4 micro-USB gebruikt. Dit is bij de nieuwe versie aangepast waardoor dit nu ook een micro-USB aansluiting is. Ook is de accu van de controller verbeterd van 1380 mAh naar 1900 mAh. Wanneer deze te koop zal zijn is ook nog niet bekend. 

Game fanaticus die het liefste zijn vrije dag besteedt in de bioscoop tijdens een filmmarathon. Of 's nachts voor de tv zit te genieten van een goede pot American Football.