Nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sun & Moon: Forbidden Light is nu verkrijgbaar

Nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sun & Moon: Forbidden Light is nu verkrijgbaar

De nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sun & Moon—Forbidden Light is verkrijgbaar in Nederland. Het sterke licht van Ultra Necrozma-GX heeft andere Pokémon aangetrokken, waaronder Lucario-GX, Greninja-GX, Zygarde-GX, Yveltal-GX, Volcanion Prism Star en Arceus Prism Star. Zijn zij in staat zijn aantrekkingskracht te weerstaan?

De uitbreiding Sun & Moon—Forbidden Light bestaat uit:
• Meer dan 130 kaarten, waaronder:
o 5 nieuwe Prism Star-kaarten
o 8 Pokémon-GX
o 6 Ultra Beasts
o 15 Trainer-kaarten
o 2 Special Energy-kaarten

Elk boosterpakket bevat 10 kaarten van de uitbreiding, waaronder minstens 1 zeldzame kaart én 1 Basic Energy-kaart. Daarnaast heeft de nieuwe uitbreiding 2 themadecks, die vanaf nu verkrijgbaar zijn. In het deck Tropical Takedown zit Alolan Exeggutor en in het deck Twilight Rogue zit Lycanroc. Voor meer informatie over de serie Sun & Moon en de producten van de Pokémon TCG ga je naar www.pokemon.com/nl.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.