Nintendo Direct highlights, Zelda release 2022

Nintendo Direct highlights, Zelda release 2022
Nintendo heeft op de E3 2021 in een ongeveer 40 minuten durende Nintendo Direct een breed scala aan nieuwe Nintendo Switch-games aangekondigd, waarvan het merendeel dit jaar wordt uitgebracht. Ga naar de website van Nintendo of Europe E3 2021 om de Nintendo Direct | E3 2021 terug te kijken. 
 
Aangekondigd werden onder andere Metroid Dread, de eerste 2D-Metroid-game, met een nieuw verhaal, met premiejager Samus Aran in de hoofdrol in 19 jaar; Mario Party Superstars, een nieuwe game in de Mario Party-serie met klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een collectie minigames uit de hele serie; Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, bestaande uit de eerste twee Advance Wars-games, die vanaf de basis opnieuw zijn opgebouwd; WarioWare: Get It Together!, de nieuwste game in de knotsgekke (en hilarische) WarioWare-serie; en Game & Watch: The Legend of Zelda, dat door Game & Watch-systemen is geïnspireerd en drie games uit de beginjaren van de Legend of Zelda-serie bevat. 
 
Ook is Kazuya Mishima uit de TEKKEN-serie als de nieuwe DLC-vechter voor Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2* onthuld.
 
Daarnaast ging er tijdens de Nintendo Direct-presentatie een nieuwe teaser van het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild in première, waarbij gameplay en een nieuwe wereld hoog boven Hyrule werd getoond. Zelda gaat dit jaar niet meer uitkomen, 2022 maar wanneer is nog niet bekend.
 Verder zat de presentatie tot de nok toe gevuld met games van ontwikkelaar- en uitgeverpartners, waaronder Mario + Rabbids Sparks of Hope van Ubisoft, een vervolg op het goed ontvangen Mario + Rabbids Kingdom BattleShin Megami Tensei V, de nieuwste titel in de geprezen Shin Megami TenseiRPG-serie, ontwikkeld door Atlus en uitgebracht door Nintendo in Europa; en drie games in de Life is Strange-serie van SQUARE ENIX, inclusief de nieuwste game Life is Strange: True Colors.
 
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.