Nintendo geeft informatie rondom stopzetten Miiverse

Nintendo geeft informatie rondom stopzetten Miiverse

De Miiverse-dienst van Nintendo gaat gestopt worden. Op woensdag 8 november, om zeven uur in de ochtend, trekt Nintendo er officieel de stekker uit. Voordat het zover is wil Nintendo je niet in de steek laten. Daarom brengen ze officieel naar buiten wat er voor jou te doen staat.

De beëindiging van de Miiverse-dienst betekent het volgende:

Het zal niet meer mogelijk zijn om Miiverse te bezoeken via je internetbrowser of via een Wii U- of Nintendo 3DS-systeem. Alle diensten die via Miiverse worden aangeboden, waaronder de mogelijkheid om posts te bekijken en te versturen en berichten uit te wisselen met vrienden, zullen niet meer beschikbaar zijn.
Het zal niet meer mogelijk zijn om aan Miiverse gerelateerde in-gamediensten en functies te gebruiken in Wii U- en Nintendo 3DS-softwaretitels die hiervoor ondersteuning boden.
Er zullen geen Miiverse-posts meer worden weergegeven in WaraWara Plaza op de Wii U.
Het downloaden van je Miiverse-postgeschiedenis

Vanaf nu tot de beëindiging van de Miiverse-dienst is er een nieuwe functie waarmee je een downloadbare versie van je Miiverse-postgeschiedenis kunt aanvragen.

Deze functie is bedoeld voor gebruikers die hun verstuurde Miiverse-posts en de afbeeldingen in hun album willen opslaan op een pc. Als je meer wilt weten over deze functie, kies dan INFORMATIE OVER HET DOWNLOADEN VAN JE POSTGESCHIEDENIS in het hoofdscherm van de browserversie van Miiverse.

Om je postgeschiedenis aan te kunnen vragen heb je een gekoppelde Nintendo-account nodig. Je aanvraag moet zijn verstuurd voordat de Miiverse-dienst wordt beëindigd. Deze en andere belangrijke informatie kun je vinden op de pagina ‘Informatie over het downloaden van je postgeschiedenis’. Neem een kijkje op de pagina en lees de informatie die erop te vinden is, als je je postgeschiedenis wilt downloaden.

Bedankt voor jullie bijdage tot nu toe. We wensen je nog veel plezier met Miiverse tot de stopzetting van de dienst!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.