Ontdek een nieuwe manier om Mario Kart 8 Deluxe te spelen

Ontdek een nieuwe manier om Mario Kart 8 Deluxe te spelen

Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch is nu compatibel met Nintendo Labo, Nintendo’s nieuwe reeks interactieve bouw-, speel- en ontdekervaringen. Pak het motorstuur en race je een weg naar de overwinning met de Toy-Con-motor uit het Nintendo Labo Toy-Con 01: Mixpakket*. Na het installeren van de gratis software-update voor Mario Kart 8 Deluxe, die vandaag beschikbaar komt, kun je de motor in het hoofdmenu selecteren als compatibele controller.
Spelers kunnen Mario Kart 8 Deluxe nu in de tv-stijl met de Toy-Con-motor spelen, of de Nintendo Switch direct in het dashboard van de motor steken om er overal mee te spelen. Zowel bij gebruik van de Toy-Con-motor als bij gebruik van andere ondersteunde controllers, kunnen beginnende spelers gebruik maken van ondersteunende race-opties als stuurhulp en automatisch accelereren. Mario Kart 8 Deluxe is de eerste game buiten de Nintendo Labo-software om die Toy-Con ondersteuning krijgt. In de toekomst zullen meer games compatibel zijn met Nintendo Labo.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.