Ook Far Cry, Watch_Dogs en Rabbids krijgen een film

Ook Far Cry, Watch_Dogs en Rabbids krijgen een film

Eerder vandaag kon je op GameParty al lezen dat Ubisoft regisseur Michael Bay had aangetrokken om de Ghost Recon-film te regisseren. Daarnaast is het bedrijf bezig met een film rondom Assassin’s Creed (met Michael Fassbender) en Splinter Cell (Tom Hardy als Sam Fisher). Nu heeft de ontwikkelaar nog drie games aan dit rijtje toegevoegd.

Far Cry heeft eerder al een film gekregen van Uwe Boll en dat was niet de film waar de fans op zaten te hopen. Nu Hollywood er zelf mee aan de slag mag gaan is het hopen dat het budget flink omhoog gaat, het script beter gaat worden en de acteerkunsten kijkbaar zijn. Daarnaast krijgt Watch_Dogs een verfilming. De game is nog niet uit, maar de film is al aangekondigd. Als laatste komt er een film rondom de Raving Rabbits. Baaaah!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.