Open bèta van Battlefield 1 begint op 31 augustus

Battlefield 1

PC PlayStation 4 Xbox One

Open bèta van Battlefield 1 begint op 31 augustus

Open bèta van Battlefield 1 begint op 31 augustus

Vandaag heeft Dice aangekondigd dat de open bèta van Battlefield 1 op 31 augustus begint op Xbox One, PC via Origin en PlayStation 4. Spelers die zich hebben opgegeven als Battlefield Insider via deze website en voor 21 augustus hun platform hebben geselecteerd, maken kans om vroegtijdig te worden toegelaten tot de open bèta. De open bèta van Battlefield 1 bevat twee populaire modes – Conquest en Rush – op de nieuwe map Sinaï Desert. De map is te spelen met maximaal 64 spelers en bevat een bestuurbare Armored Train Behemoth, paarden om op te rijden, en drie nieuwe elite klassen – Sentry, Flame Trooper en Tank Hunter.

Sinds de bekendmaking van Battlefield 1 in mei, stonden de fans te popelen om de oorlogservaring van de Eerste Wereldoorlog mee te kunnen maken. Rijd op een paard naar een tankgevecht, of schiet op de vijand met een machinegeweer in een zwaar bepantserde Sentry. Fans die niet langer kunnen wachten en enorm benieuwd zijn naar de actie van de open bèta, kunnen kijken naar de Battlefield 1 Squads livestream op 16 augustus om 21.00 uur via Twitch of door deze week langs te komen en de game te spelen tijdens Gamescom in Keulen, Duitsland.
Ervaar het begin van totale oorlog wanneer Battlefield 1 wereldwijd uitkomt op 21 oktober 2016 voor Xbox One, Origin voor de PC en PlayStation 4. Spelers die de Early Enlister Deluxe Edition pre-orderen kunnen vroegtijdig beginnen met spelen op 18 oktober.

Leden van EA Access en Origin Access kunnen Battlefield 1 vanaf 13 oktober voor de release tijdelijk spelen als onderdeel van de “Speel als eerste”-proeftijd op de Xbox One en de PC. EA Access-leden krijgen een korting van 10% als ze de digitale versie van de game aanschaffen op Xbox Live, en Origin Access-leden krijgen 10% korting als ze het spel aanschaffen via Origin.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.