Outriders demo verkrijgbaar

Outriders demo verkrijgbaar

SQUARE ENIX doet het op een oldscool wijze een demo uitbrengen voor een game.
De demo laat spelers het volledige openingshoofdstuk van de OUTRIDERS-campaign spelen, voor zo’n drie uur gameplay per playthrough. De demo is speelbaar met verschillende personages en laat spelers alle vier klasses in de game proberen: Devastator, Pyromancer, Technomancer en Trickster.

Spelers kunnen in de demo gemaakte vorderingen overzetten naar de volledige game wanneer ze OUTRIDERS aanschaffen op hetzelfde platform.

De demo omvat ook een coöp-multiplayer-mode, deze komt na het voltooien van de proloog beschikbaar, inclusief een beta-versie van het volledige crossplay-systeem dat bij de lancering verschijnt.

“Wij geloven in een eerlijke en transparante marketingcampagne, en daarom laten we voorafgaand aan de lancering spelers graag zelf beleven wat OUTRIDERS te bieden heeft, met een gratis demo op het platform van hun keuze. Dit is ook nog eens een grote demo, zodat spelers uren op Enoch kunnen doorbrengen om de verschillende klasses, krachten en personage-builds te verkennen. Gemaakte vorderingen kunnen ze later overzetten naar de volledige game,” aldus Jon Brooke, co-studiohoofd bij SQUARE ENIX External Studios. “Wat spelers in de demo zien is nog maar het topje van de ijsberg, de start van de epische reis die spelers vanaf 1 april kunnen beginnen.”

De OUTRIDERSdemo is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc/Steam en GeForce NOW.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.