[gesloten] Prijsvraag: win Watch Dogs 2 t-shirt of powerbank!

Watch Dogs 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

[gesloten] Prijsvraag: win Watch Dogs 2 t-shirt of powerbank!

[gesloten] Prijsvraag: win Watch Dogs 2 t-shirt of powerbank!

[prijsvraag is gesloten]

Wanneer je, net als in Watch Dogs 2, de straten op wil gaan om alles en iedereen te hacken met je telefoon, zijn er dingen die redelijk cruciaal zijn. Een tof t-shirt, omdat je wel een beetje cool over wil komen, en een powerbank om die telefoon opgeladen te houden. Wat een toeval, wij kunnen je met beide gaan helpen!

Natuurlijk geven we je dit niet zomaar. Nee, een hacker moet zijn sporen verdienen. Daarom moet je antwoord geven op de volgende vraag:

Op welk platform werd gespeeld tijdens het launch event van Watch Dogs 2?

Werd daar gespeeld op Xbox One? De PlayStation 4? Of mochten we toch spelen op de PC? De slimme hackers volgen ons op Instagram om hints te ontrafelen. Wanneer je het antwoord denkt te weten stuur je dit naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Watch Dogs 2 prijsvraag’. Vergeet niet te vermelden of je het shirt in een L of XL wil hebben, en meld je adres zodat de prijs daadwerkelijk bij je bezorgd kan worden. In totaal geven we het shirt twee keer weg en is er één powerbank te winnen. Succes!Met dank aan Ubisoft.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.