Patch 4.2.0 maakt Hearthstone klaar voor Whispers of the Old Gods

Patch 4.2.0 maakt Hearthstone klaar voor Whispers of the Old Gods

De tijd vliegt wanneer je Hearthstone speelt. De Inn is inmiddels twee jaar open en er zijn miljoenen potjes gespeeld. Met meer dan veertig miljoen spelende gamers, is de gratis te spelen game een hit. Nu is er een patch voor Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Pre-order Whispers of the Old Gods en krijg toegang tot een 50-pack bundle van de in-game shop en krijg een speciale card back. Deze is meteen te gebruiken.
Er zijn achttien deck slots te krijgen, in plaats van de negen die je al tot je beschikking had. Hierdoor kun je veel meer eigen decks in elkaar gaan zetten.
Deck Recipes helpen je bij het in elkaar zetten van leuke alsook functionele decks. Je kunt er hier meer over lezen.
Speel met een nieuwe held welke je vrij kunt spelen door level 20 te worden in World of Warcraft. Dit kan compleet gratis en je krijgt Paladin Lady Liadrin.

Voor meer informatie kun je de patch notes lezen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.