PC krijgt upgrade-versie Deus Ex: Human Revolution Director's Cut

PC krijgt upgrade-versie Deus Ex: Human Revolution Director's Cut

Wanneer je Deus Ex: Human Revolution ooit al eens heb gekocht voor je pc en misschien zelfs de DLC binnen hebt gehaald, maar je toch de Director’s Cut wil hebben, hoef je gelukkig niet weer de volle mep te betalen voor de game. Waarom zou je betalen voor content die je al hebt? Square Enix begrijpt dit en komt op de pc met een deal voor al die gamers die voorzien willen worden van een upgrade. Via Steam kun je de Director’s Cut namelijk goedkoper aanschaffen als een upgrade bovenop de versie die je al hebt. Hierbij kun je kiezen voor de exacte content zoals jij die zou willen hebben.

Ben je nog niet in het bezit van de game? Dan gaat de Director’s Cut je €19.99 kosten. Heb je de basis game al wel in huis, dan betaal je maar €7.99. Heb je echter de Missing Link DLC in een eerder stadium al gedownload, dan hoef je nog maar €3.99 te betalen voor de Director’s Cut. Een mooie deal!

De Director’s Cut bevat de basisgame van Deus Ex: Human Revolution, de Missing Link, Explosive Mission en Tactical Enhancement DLC-packs, verbeteringen aan de AI en boss fights, developer commentary, een New Game Plus-modus en een making-of video. Vanaf 25 oktober kan de game van jou zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.