PC-patch Mass Effect: Andromeda fixt een hoop

Mass Effect: Andromeda

PC PlayStation 4 Xbox One
8.1

Sterk

7.9

User Avg

PC-patch Mass Effect: Andromeda fixt een hoop

PC-patch Mass Effect: Andromeda fixt een hoop

Mass Effect: Andromeda, voordat de game in de winkel ligt, is ‘ie al berucht onder gamers. Met name door de vreemde animaties bij personages en vallende resoluties. Mensen die spelen op de PC en lid zijn van EA Access hadden tot op heden meer problemen, maar een recente patch moet dit op lossen.

Veel gamers op het platform zagen puur en alleen een zwart scherm tijdens het starten van de game. Daarnaast waren er problemen met het geluid in de multiplayer. Hierdoor werd het veel moeilijker om te bepalen waar de tegenstander uit zou moeten hangen. Niet eerlijk! Ook veroorzaakte de Corsair Utility Engine, gebruikt voor headsets en toetsenborden van het merk Corsair, flink wat crashes. De patch moet dit alles op gaan lossen, aldus producer Fernando Melo.

Patch 1.04 is ook verschenen voor PlayStation 4 en Xbox One, maar wat ‘ie daar doet is niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.