PC-versie van Shadow of the Tomb Raider komt uit Utrecht

Shadow of the Tomb Raider

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

6.4

User Avg

PC-versie van Shadow of the Tomb Raider komt uit Utrecht

PC-versie van Shadow of the Tomb Raider komt uit Utrecht

Square Enix, Eidos- Montréal en Crystal Dynamics maken bekend dat ze met NVIDIA werken aan de pc-versie van Shadow of the Tomb Raider, het komende deel in de veelgeprezen en bekroonde Tomb Raider-serie. NVIDIA zal zijn kwaliteiten en expertise op het gebied van pc-gaming aanwenden om Shadow of the Tomb Raider op pc de meest geavanceerde functies te geven. Daarbij worden de prestatievoordelen van de NVIDIA GeForce GTX 10-serie GPU’s gemaximaliseerd voor pc-gamers van over de hele wereld. Deze samenwerking is een voortzetting van de samenwerking die begon met de vorige titel in de serie, Rise of the Tomb Raider.
Ontwikkelaars Crystal Dynamics en Eidos-Montréal wekken de climax van het oorsprongsverhaal van Lara Croft op prachtige wijze tot leven. Samen met de getalenteerde studio Nixxes Software uit Utrecht werken ze aan de pc-versie van Shadow of the Tomb Raider. Nixxes Software werkt al heel lang aan de Tomb Raider-franchise, en leidt de ontwikkeling van Lara Crofts oorsprongsverhaal voor pc-gamers van over de hele wereld. De studio heeft reeds uitstekend werk geleverd voor eerdere Square Enix-titels als Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided en vele meer.

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden. Camilla Luddington, de ster van de veelgeprezen 2013 Tomb Raider-reboot en het bekroonde Rise of the Tomb Raider, schittert opnieuw als Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.