Planet of the Apes game gaat verschijnen

Planet of the Apes game gaat verschijnen

Het derde deel van de nieuwe Planet of the Apes films draait nog maar net in de bios en of er een vervolg gaat komen is nog niet duidelijk, maar er is nu wel bekend dat er een game van Planet of the Apes uit gaat komen. Nieuwe ontwikkelaar Imaginati, heeft Planet of the Apes: Last Frontier aangekondigd. 

De game zal zich afspelen tussen de tweede en de derde film waarbij je zowel met de mensen als met de apen zult gaan spelen. De keuzes die je in het verloop van de game maakt zullen gevolgen hebben op hoe het verhaal verder verloopt. De game zal niet gigantisch groot worden, want deze zal maar 3 a 4 uur duren. 

Imaginati is de nieuwe game divisie van The Imaginarium, wat de motion capture studio is die achter de drie Ape films zit. Andy Serkis, die in de films Ceasar speelt, zal als Executive Producer meewerken. De game zal deze herfst gaan verschijnen op PS4, Xbox One en PC.
Game fanaticus die het liefste zijn vrije dag besteedt in de bioscoop tijdens een filmmarathon. Of 's nachts voor de tv zit te genieten van een goede pot American Football.