Plannen DLC voor Ryse: Son of Rome onthuld

Plannen DLC voor Ryse: Son of Rome onthuld

De game verschijnt tegelijkertijd met de Xbox One en dus laat Microsoft weten dat het bedrijf grote plannen heeft rondom de DLC. We hebben het natuurlijk over Ryse: Son of Rome. Door verschillende DLC-pakketten brengen Crytek en Microsoft namelijk veertien nieuwe multiplayer maps, een nieuwe mode en zes skins. Daarnaast zijn er de nodige level events, wapens en bepantsering die we kunnen verwachten.

Wil je al deze DLC aan gaan schaffen, dan ben je goedkoper uit om een season pass aan te schaffen. voor twintig dollar krijg je het recht om alle pakketen binnen te hengelen op je gloednieuwe Xbox One. Je bespaart op deze manier vijfentwintig procent op de totale kosten en ontvangt een exclusief in-game zwaard en wat extra’s voor de multiplayer.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.