Plants vs Zombies: Garden Warfare krijgt geen microtransacties bij launch

Plants vs Zombies: Garden Warfare krijgt geen microtransacties bij launch

Hier bij GameParty vinden we het maar nep dat er microtransacties te vinden zijn in games waar we de volle prijs voor moeten betalen. Plants vs Zombies: Garden Warfare zal hier tijdens de launch echter geen gebruik van maken. Dit liet producer Brian Lindley weten. De gameplay en de feedback van de spelers was volgens hem het punt waar de focus op lag tijdens de ontwikkeling van het spel. Na de launch wil de ontwikkelaar echter nog wel kijken of de microtransacties in een later stadium toch geïmplementeerd gaan worden. Over de resolutie van de game op de Xbox One was de man een beetje vaag.

The Xbox One outputs in 1080p. I will say we’re not running at the same resolution as Battlefield.

Battlefield 4 draait op 720p, een resolutie die Plants vs Zombies: Garden Warfare dus niet zal krijgen. Een andere woordvoerder van ontwikkelaar PopCap gaaf weinig opheldering.

On next-gen consoles, players can experience all EA games at 1080p. Some are rendered natively, others are up-scaled by the next-gen hardware systems. Either way, the visuals are stunning and the gameplay is impeccable, regardless of platform.

Plants vs Zombies: Garden Warfare ligt deze week in de winkels.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.