Plants vs. Zombies verschijnt op 20 februari op Xbox 360

Plants vs. Zombies verschijnt op 20 februari op Xbox 360

Zet je peashooters maar klaar! PopCap Games, een afdeling van Electronic Arts, heeft bekendgemaakt dat Plant vs. Zombies Garden Warfare op 20 februari 2014 in Nederland wordt uitgebracht voor de Xbox 360. Plants vs. Zombies Garden Warfare is een third-person multiplayer-shooter boordevol actie waarin je in de schoenen of wortels van je favoriete personage uit de populaire Plants vs. Zombies-franchise staat.

Gamers zijn dol op de Plants vs. Zombies-personages en krijgen hen nu in een heel ander licht te zien. Plants vs. Zombies Garden Warfare is voor zowel fans van de serie als shooter-spelers een leuke, nieuwe ervaring: al schietend, happend en lachend kunnen ze het tegen elkaar opnemen in het coöp-speltype en online.

– Brian Lindley, producent van Plants vs. Zombies Garden Warfare

Plants vs. Zombies Garden Warfare draait op de geavanceerde Frostbite 3-engine en bevat driedimensionale werelden vol kleuren en unieke landschappen. De game heeft meer dan 10 kaarten en drie verschillende speltypen: de twee 12v12 multiplayer-speltypen Garden & Graveyards en Team Vanquish, en Garden Ops, een coöp-speltype voor vier spelers. In Garden & Graveyards moeten planten hun tuin verdedigen tegen zombies die er een spookachtig kerkhof van willen maken. In Team Vanquish moet je ervoor zorgen dat het andere team op de composthoop belandt. Gewoon zin in een leuk spelletje? Werk dan samen met je vrienden in Garden Ops en sla zombie-aanvalsgolven af.

http://www.youtube.com/watch?v=lgQ7CoxZo7o

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.