PlayerUnknown’s Battlegrounds krijgt lente-update en map Miramar

PlayerUnknown’s Battlegrounds

PC Xbox One
8.4

Sterk

PlayerUnknown’s Battlegrounds krijgt lente-update en map Miramar

PlayerUnknown’s Battlegrounds krijgt lente-update en map Miramar

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) voor Xbox One is nu groter en beter dan ooit. Gamers die PUBG spelen via Xbox-gamepreview kunnen nu op de live servers het uitgestrekte woestijnlandschap van Miramar verkennen, dat onderdeel is van de lente-update. De woestijngebieden van Miramar zijn een perfecte aanvulling op de gameplay en bieden verrassend nieuwe ‘battle royale’-ervaringen dankzij de uitgestrekte dorpen, rotsheuvels en open vlakten. Bij de nieuwe kaart hoort ook een verzameling nieuwe wapens, waaronder de R45-revolver, het Win94-hefboomgeweer en de afgezaagde shotgun. Je kunt Miramar bovendien verkennen met speciale voertuigen, zoals een bus voor zes personen of een offroad pickup-truck.
https://www.youtube.com/watch?v=5Ez9hLazt5o
Het team heeft naast de ontwikkeling van Miramar en de nieuwe wapens en voertuigen hard gewerkt aan het verbeteren van de gameplay en stabiliteit en gebruikt hiervoor alle feedback uit de Xbox-gamepreview van PUBG. Er worden regelmatig updates uitgebracht om de laadtijden te verbeteren na het landen op het terrein en in de gebouwen. Ook worden oplossingen verzorgd om het aantal crashes en stabiliteitsproblemen terug te dringen.

Goed nieuws voor spelers die de release van het populaire trainingspak hebben gemist. Er is nu een nieuw trainingspak beschikbaar in de game: het Golden Tracksuit. Je vindt deze kledingset in de game onder de namen ‘TrackSuit top (yellow)’ en ‘TrackSuit pant (yellow)’. Naast het gouden trainingspak, hebben ze ook het pakket Instructor Set uitgebracht voor Xbox One-gamers, met daarin een exclusief oranje shirt, een korte broek en een pet met camouflagekleuren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.