PlayStation 2 Star Wars-games nu te spelen op PlayStation 4

PlayStation 2 Star Wars-games nu te spelen op PlayStation 4

Nog steeds bezig met Battlefront, maar ben je even toe aan een andere kant van Star Wars? Goed niets, mits je een PlayStation 4 hebt. Vanaf nu is het mogelijk om enkele oude Star Wars-titels uit het PlayStation 2 tijdperk opnieuw te spelen. Drie klassieke games zijn nu te downloaden in de PlayStation Store. Het zijn de games die eerder in de Battlefront-bundel te vinden waren, maar nu kun je ze voor €9,99 los aanschaffen. Om welke titels het gaat?

Star Wars Bounty Hunter. Speel als Jango Fett, de vader van Boba, en vind een Dark Jedi. Uiteraard krijg je flink wat toffe wapens en vaardigheden tot je beschikking en zie je Star Wars uit een hele andere hoek.
Star Wars Racer Revenge. Met achttien racers op de baan is het haast alleen mogelijk voor mensen met Jedi-reflexen om de eindstreep te behalen. Niet zo goed als het eerste deel, wel vermakelijk.
Star Wars Jedi Starfighter. Ga verder waar Episode II Attack of the Clones haar einde vond en ga als Mace Windu op pad in het Karthakk-systeem om flink wat slechte vliegtuigjes uit de lucht te knallen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.