PlayStation 4-bundels bevestigd voor Benelux

PlayStation 4-bundels bevestigd voor Benelux

Sony heeft aangekondigd dat er bij de launch van de console in november twee packs beschikbaar zullen zijn in de winkel. De bundel van 499 euro bied naast de console ook het spel Killzone Shadow Fall, een tweede DualShock-controller en een PS Eye-camera. Er komt ook een goedkopere bundel van 439 euro die de console simpelweg levert met een exemplaar van Killzone Shadow Fall.

Momenteel zijn deze bundels nog niet te bestellen, en dat de console reeds een tijdje uitverkocht is op vlak van pre-orders werpt ook vragen op. Gamers die de console reeds gereserveerd hebben nemen best contact op met hun gameshop indien ze interesse hebben hun reservatie te upgraden naar één van deze packs.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.