PlayStation 4 en Xbox One editie Final Fantasy XV Pocket Edition HD krijgt lanceringstrailer

PlayStation 4 en Xbox One editie Final Fantasy XV Pocket Edition HD krijgt lanceringstrailer

Final Fantasy XV Pocket Edition HD, de opnieuw vormgegeven Final Fantasy XV-ervaring met een schattig uiterlijk en toegankelijke besturing, is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStatio 4. Binnenkort verschijnt deze titel ook voor de Nintendo Switch.

Deze toegankelijke hervertelling van het geliefde en veelgeprezen Final Fantasy XV verscheen oorspronkelijk voor iOS-, Android- en Windows 10-apparaten, en is wereldwijd meer dan 8,1 miljoen keer verkocht. De versie voor consoles heeft een geoptimaliseerde gebruikersinterface en op consoles toegespitste besturing. Om de release te vieren, krijgen spelers die vanaf vandaag tot 13 september de Xbox One- of PlayStation®4-versie kopen een korting van maximaal 40%. Wanneer de Nintendo Switch-versie verschijnt, kunnen spelers dezelfde tijdelijke korting verwachten.
In Final Fantasy XV Pocket Edition HD kunnen zowel fans als nieuwkomers op reis gaan met kroonprins Noctis en zijn vrienden Prompto, Ignis en Gladiolus, inclusief ingesproken dialogen en getrouw nagemaakte veldslagen. Alle bijzondere momenten van Final Fantasy XV, zoals het rijden met de Regalia door ontzagwekkende landschappen, het kamperen, het rijden op chocobo en meer, zijn op een heel nieuwe manier te beleven in een nieuwe vormgeving, die voor de consoleversies in HD-resolutie in beeld verschijnt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.