PlayStation 4 krijgt nieuwe firmware binnenkort

PlayStation 4 krijgt nieuwe firmware binnenkort

Eindelijk is de firmware er waar iedereen zo lang op gewacht heeft. Firmware 2.0 voor de PlayStation 4 is al een tijdje te downloaden en waarschijnlijk zal iedereen de update al hebben geïnstalleerd. Echter brengt de update naast alle leuke features zoals Share Play ook wat minder leuke zaken tevoorschijn. Zo schijnt er een bug te zijn waardoor de console vastloopt als deze opstart of uit de rust-modus komt.

Via Twitter geeft Sony toe bekend te zijn met de ‘freezes’ en ‘boot errors’ en meld dat er zo spoedig mogelijk een oplossing komt. Deze oplossing zal er komen in de vorm van een firmware update. Op dit moment loopt het allemaal niet zo lekker aan de kant van Sony. De PlayStation 4 die problemen heeft met de firmware, aanhoudende problemen met Driveclub en het PlayStation Network dat de laatste tijd niet stabiel draait. Doordat men nu moet betalen voor de online service van Sony ligt de lat hoger voor het bedrijf. We hopen dat de update zo snel mogelijk te downloaden is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.