PlayStation Network heeft een real-time status pagina

PlayStation Network heeft een real-time status pagina

Sony heeft een omgeving online gezet waar mensen de real-time status van het PlayStation Network kunnen bekijken. Naast Xbox heeft nu dus ook PlayStation een pagina waar de status van verschillende services bekeken kunnen worden. Op de oude pagina, waar voorheen iedereen kwam, was verouderde informatie te vinden en werd niet voorzien van updates.

De nieuwe pagina ziet er bovendien veel mooier en georganiseerder uit. Het heeft een aparte balk voor elke service zoals ‘Gaming and Social’ en ‘PlayStation Store’. Hopelijk functioneert de pagina naar behoren wanneer het nodig blijkt te zijn. Één klein puntje: aan de URL te zien gaat het om de Amerikaanse versie. Of er snel ook een versie voor Europa komt is nog niet duidelijk.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.