PlayStation VR ging bijna een miljoen keer over de toonbank

PlayStation VR ging bijna een miljoen keer over de toonbank

Hoewel kritische stemmen steeds meer vraagtekens plaatsen bij het succes van Virtual Reality, meldt Sony’s Andrew House dat de PlayStation VR-headset bijna een miljoen units verscheepte naar winkels wereldwijd. Volgens House gingen er tussen de release en 19 februari ongeveer 915 000 PlayStation VR-headsets over de toonbank, wat er op neer komt dat één tiende van alle PS4-bezitters er momenteel eentje heeft.

Of PlayStation in 2017 heel wat extra zieltjes weet te winnen voor hun headset hangt uiteraard af van de kwaliteit van de games die er aan zitten te komen, op dat vlak is het nu reeds uitkijken naar de E3 in juni waar hopelijk de eerste echt essentiële VR-games aangekondigd zullen worden.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.