Pokémon Generations in premiere op YouTube

Pokémon Generations in premiere op YouTube

Pokémon Company International kondigt met veel genoegen Pokémon Generations aan, een geheel nieuwe serie van korte Pokémon-animatiefilmpjes die op vrijdag 16 september 2016 om 18:00 uur van start zal gaan op het officiële Pokémon YouTube kanaal. Een eerste trailer waarin de serie wordt onthuld en die een voorproefje geeft van de animatie is nu te zien.
Pokémon Generations kijkt terug op elke generatie van de serie Pokémon videospellen, door dieper in de verhalen van de spellen te duiken en de personages en Pokémon beter te leren kennen. Bezoek elke regio, van Kanto tot Kalos, en beleef de wereld van Pokémon opnieuw als nooit te voeren! Pokémon Generations bestaat uit 18 afleveringen die elk tussen drie en vijf minuten duren. De introductie van de eerste twee afleveringen is op 16 september.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.