Pokémon Shuffle in februari

Pokémon Shuffle in februari

The Pokémon Company International en Nintendo hebben Pokémon Shuffle bekendgemaakt, een nieuw spel voor Nintendo 3DS en Nintendo 2DS-systemen dat de spelers gratis kunnen downloaden van de Nintendo eShop.

In Pokémon Shuffle moeten de spelers op allerlei momenten hun puzzelvaardigheden inzetten in hun gevechten met wilde Pokémon. Neem het op tegen drie of meer Pokémon in de puzzelzone om schade toe te brengen. Het spel heeft als doel om de HP van de wilde Pokémon binnen het beschikbare aantal aanvallen tot nul te verminderen.

Het gaat erom Pokémon efficiënt op te ruimen en de spelers kunnen tijdens het spelen van het spel profiteren van hun eigen type Pokémon. Elke Pokémon heeft een specifiek type, zoals Fire, Water of Grass, waarbij elk type zijn eigen sterke en zwakke punten heeft. Bovendien kunnen de spelers het niveau van hun Pokémon tijden het spel verhogen, waardoor ze nog meer schade kunnen toebrengen. Net als in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, kunnen sommige Pokémon ook nog mega-evolueren! Megageëvolueerde Pokémon kunnen een heleboel wilde Pokémon tegelijk uit de puzzelzone opruimen.

De spelers starten het spel met vijf harten, waarvan er voor elke gespeelde fase een wordt gebruikt. Wanneer de spelers door hun harten heen raken, moeten zij wachten tot hun harten weer aangevuld zijn om de strijd te kunnen hervatten. De spelers kunnen ervoor kiezen om direct door te spelen door items te gebruiken die zij normaal hebben gewonnen in het spel of die zij hebben gekocht in de Nintendo eShop. Andere items die de spelers misschien nuttig vinden zijn op dezelfde manieren beschikbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=C3boz2E5_sc

The Pokémon Company International heeft ook Hoopa onthuld, een nieuw ontdekte Pokémon uit de videospellen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Hoopa is een extreem zeldzame Mythische Pokémon die niet gevonden kan worden door normaal te spelen. Ingedeeld als een boosaardige Pokémon, is Hoopa een Psychic- en Ghost-type Pokémon, die te herkennen is aan de gouden ringen die zijn hoorns en lichaam versieren en die naar verluidt dimensies kunnen ombuigen en voorwerpen over grote afstanden kunnen verplaatsen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.