Pokémon Trading Card Game Online nu op iPad

Pokémon Trading Card Game Online nu op iPad

De Pokémon Trading Card Game Online app is verkrijgbaar in de Apple App Store. Met de Pokémon TCG Online, die beschikbaar is als te downloaden client voor PC en Mac en nu ook als een app, kunnen fans een verbinding met het internet maken en overal waar ze willen het spel spelen waar Wi-Fi beschikbaar is of door gebruik te maken van het gegevensschema van het apparaat.

De Pokémon TCG Online-app laat gebruikers van iPad en iPad mini op dezelfde manier van het spel genieten zoals spelers dat op de PC en Mac gewend zijn en zorgt ervoor dat het digitale kaart verzamelen en de spelvoortgang op elk apparaat waarop gespeeld wordt onbeperkt mogelijk is. De spelmogelijkheden zijn ook hetzelfde, zoals beide spelers tegen de computer, online gevechten van speler tegen speler, dek opbouwen, kaarten ruilen, avatar-aanpassing, een Pokémon TCG-tutorial en nog veel meer.

Alle Pokémon TCG Online-spelers ontvangen diverse gratis digitale Pokémon TCG-decks om gelijk te kunnen beginnen en kunnen extra kaarten verkrijgen door gevechten van de speler tegen de computer of online gevechten. Spelers die fysieke themadecks kopen, boosterpakketten en overige Pokémon TCG-producten ontvangen ook een codekaart waarmee digitale kaarten voor hun Pokémon TCG Online-spel worden vrijgemaakt. Hierdoor worden hun dekken uitgebreid en kunnen kaarten worden toegevoegd aan hun online verzameling om mee te spelen of te ruilen. J.C. Smith, director of Consumer Marketing bij The Pokémon Company International:

Met de iPad-versie van de Pokémon TCG Online wordt het voor fans nog makkelijker om het spel op te pakken en meteen te gaan spelen. We willen spelers voorzien van diverse instappunten om te gaan spelen en van het Pokémon TCG te genieten, om het even of dat een traditioneel bureauspel is, de PC- en Mac-versie of de iPad- en iPad mini-app.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.