Pokémon UNITE release 21 juli

Pokémon UNITE release 21 juli

The Pokémon Company International en TiMi Studio Group hebben vandaag bekendgemaakt dat Pokémon UNITE op 21 juli 2021 uitgebracht voor Nintendo Switch-systemen.
Ter gelegenheid van de lancering kunnen spelers die vóór 1 september 2021 inloggen op de Nintendo Switch-versie van Pokémon UNITE, een Unite-licentie van Zeraora verkrijgen.1 Hiermee kunnen Trainers de Pokémon tijdens gevechten inzetten. Zeraora kan de afstand tussen hemzelf en zijn tegenstanders bliksemsnel overbruggen en hen ineens zwaar letsel toebrengen. Zijn Unite-aanval is Plasma Gale. Bij deze aanval wordt een krachtige elektrische stoot afgevuurd die het getroffen gebied met plasma omhult.
 
Pokémon Unite is het eerste strategische Pokémon-spel waarin teams tegen elkaar strijden. Spelers nemen het tegen elkaar op in teamgevechten van 5 tegen 5. Tijdens deze gevechten proberen spelers samen met hun teamgenoten wilde Pokémon te verslaan en hun level te verhogen, zodat ze hun eigen Pokémon kunnen evolueren. Ze moeten de Pokémon van hun tegenstanders verslaan en proberen om binnen de toegekende tijd meer punten te verdienen dan het andere team. Pokémon UNITE is een free-to-start spel met optionele in-game aankopen.
 
Pokémon UNITE is in september 2021 verkrijgbaar voor mobiele apparaten. Dan zullen op zowel mobiele apparaten als Nintendo Switch ook Frans, Italiaans, Spaans en Duits ondersteund worden. 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.