Powerpuff Girls, Beetlejuice en meer naar LEGO Dimensions

Powerpuff Girls, Beetlejuice en meer naar LEGO Dimensions

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vijf zeer verzamelbare nieuwe uitbreidingspakketten aangekondigd voor LEGO Dimensions, de speelgoed- en videogamecombinatie van LEGO. Deze pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 13 septembe. Team en Fun Packs gebaseerd op tekenfilmseries van Cartoon Network Teen Titans Go! en The Powerpuff Girls en een Beetlejuice-Fun Pack, breiden de keuze aan ’s werelds populairste amusementsmerken voor deze game nog verder uit. Spelers kunnen hun speelervaring helemaal naar wens aanpassen door hun favoriete personages en werelden met elkaar te combineren.

Spelers die het Teen Titans Go!-uitbreidingspakket kopen, krijgen toegang tot een exclusieve, originele geanimeerde aflevering waarin ze ontdekken hoe het bruisende team superhelden in het LEGO Dimensions multiversum terechtkomt en hilarische, heldhaftige avonturen beleeft met nieuwe vrienden. Het Teen Titans Go! Team Pack bevat met LEGO DC superheldenteam Raven en Beast Boy minifiguren. Verder bevat het de 3-in-1 T-Car die kan worden omgebouwd tot Forklift en T-Plane voor te gekke lucht- en zee-avonturen. Spelers kunnen het Spellbook of Azarath in Raven Wings en de Giant Hand veranderen om te vliegen en de aarde te doorgraven op zoek naar avonturen boven en voorbij dit universum. De Teen Titans Go! Fun Pack bevat een Starfire LEGO minifiguur. Spelers kunnen hun speciale vaardigheden gebruiken om te strijden tegen vijanden en puzzels op te lossen. Spelers kunnen ook de 3-in-1 Titan Robot bouwen voor een dol avontuur in de achtbaan en deze vervolgens ombouwen tot T-Rocket of Robot Retriever voor een nog indrukwekkender avontuur met de rest van de Titans-bende. Raven, Beast Boy en Starfire bieden elk afzonderlijk toegang tot de Teen Titans Go! avonturenwereld in Jump City waar spelers verschillende psychedelische gebieden kunnen verkennen, van de Titans Tower tot het Wacka Doodles-pretpark.

Spelers kunnen Townsville naar LEGO Dimensions brengen met het The Powerpuff Girls Team Pack, inclusief LEGO minifiguren van de superkrachtige zussen Blossom en Bubbles. Bouw de 3-in-1 Octi om tot Super Skunk of Sonic Squid en de PPG Smartphone tot PPG Hotline en Powerpuff Mag-Net om je speciale vaardigheden uit te breiden. Het The Powerpuff Girls Fun Pack bevat een Buttercup LEGO minifiguur. Spelers kunnen deze geliefde rechtvaardigheidskampioen inzetten om misdaad te bestrijden en net op tijd te komen met superstoere superkrachten. Bouw de 3-in-1 Mega Blast Bot om tot Ka-Pow Cannon en Slammin’ Guitar voor fantastische gevechtsvaardigheden. Blossom, Bubbles en Buttercup bieden elk toegang tot The Powerpuff Girls-avonturenwereld waar spelers iconische locaties kunnen vrijspelen, waaronder de Pokey Oaks-basisschool, Rainbow Land en Professor Utoniums lab. Ga tijdens wedstrijden de confrontatie aan in de strijdarena en beleef eindeloos veel plezier.

Het Beetlejuice Fun Pack zorgt voor een spookachtige sfeer in LEGO Dimensions met een Beetlejuice LEGO minifiguur. Spelers kunnen hun bovennatuurlijke krachten activeren om de levenden te verjagen. Saturn’s Sandworm kan worden omgebouwd tot de Haunted Vacuum en Spooky Spider voor nog meer spookkrachten. Beetlejuice speelt ook de exclusieve avonturenwereld en strijdarena vrij.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.