Powerpuff tot de redding in de nieuwste LEGO Dimensions trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Tfu94z9Dg7M&feature=youtu.be

Warner Bros. Interactive Entertainment roept The Powerpuff Girls op om de dag te redden – deze keer in het LEGO Dimensions multiversum! De nieuwste LEGO Dimensions trailer introduceert het misdaadbestrijdende trio Blossom, Bubbles en Buttercup. In de trailer zien we hoe ze hun dynamische krachten uitlenen aan de game in LEGO-vorm, voor de Team en Fun Packs. Met deze nieuwe pakketten kunnen spelers de Chemical X superhelden bouwen en ze lanceren in het LEGO Dimensions Multiversum om de dag te redden. In de game kunnen spelers rondvliegen en ultra-superkrachten gebruiken om de misdaad en het kwaad te bestrijden. Daarnaast kunnen spelers de exclusieve The Powerpuff Girls-avonturenwereld bezoeken om iconische locaties vrij te spelen, waaronder Pokey Oaks-basisschool, Rainbow Land en Professor Utonium’s lab en strijden in de Battle Arena voor eindeloos plezier!

De LEGO Dimensions Powerpuff Girls Team Pack en Fun Pack zijn beschikbaar vanaf 13 september 2017, samen met de Teen Titans Go! Team Pack en Fun Pack, en de Beetlejuice Fun Pack.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.