Pre-order bonus voor Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Pre-order bonus voor Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Square Enix heeft vandaag de pre-order bonussen van Lightning Returns: Final Fantasy XIII onthuld. De game staat gepland voor release op 14 februari 2014 voor PlayStation 3 en Xbox 360.Twee pre-order bonussen zullen worden aangeboden, zolang de voorraad strekt.

Pre-order bonus pack:
De Limited Edition Steelbook bevat een downloadcode voor toegang tot de iconische uitrusting van Cloud Strife uit Final Fantasy VII – inclusief het legendarische Buster Sword! Clouds beroemde overwinningspose en -fanfare zijn ook natuurgetrouw nagemaakt. De downloadable content is op de releasedatum van de game beschikbaar voor iedereen die het Pre-Order Bonus Pack heeft ontvangen. Specifieke vaardigheden die horen bij Clouds outfit en wapen zullen op een later moment bekend worden gemaakt.

Lightning Samurai Set:
Kleed je als de legendarische samoerai met deze driedelige collectie outfits met elk hun eigen look en vaardigheden. Bevat “Shogun”, “Sohei Savior” en “Flower of Battle” items. Versla je vijanden met de eer van de samoerai!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.