Prey krijgt ‘Neuromod Research Division’-trailer

Prey

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Prey krijgt ‘Neuromod Research Division’-trailer

In Prey ben jij de enige en tevens laatste hoop voor de mensheid. Met de dreiging van de Typhon om de mensheid te vernietigen, kun jij iedere hulp gebruiken die er beschikbaar is. Bekijk de nieuwste video uit de archieven van de TranStar Neuromod Division en bekijk enkele krachten die jij kunt “installeren” als onderdeel van jouw arsenaal. Daarnaast krijg je een blik op hoe dit systeem precies werkt.

Ontdek de nieuwste aanpassingen waar het laatste model van de Neual Modifier (of Neuromod afgekort) over beschikt zoals “kleinere insertiepunten” van de naalden die in je oog schieten. De echte innovatie bevindt zich in wat het apparaat met je kan doen: je neurale circuits op verschillende punten drastisch verbeteren. Dit betekent niet dat je menselijke krachten beter worden, zoals het verbeteren van je kracht, snelheid, het hacken van computer en meer, maar ook het leren van unieke vaardigheden die overgenomen zijn van de vijandige Typhon aliens aan boord van Talos I. Gewapend met deze attributen zul jij de alien invasie moeten stoppen en de mensheid moeren redden van haar ondergang.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.