Prey toont ‘Weapon and Power Combos’

Prey

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Prey toont ‘Weapon and Power Combos’

https://www.youtube.com/watch?v=UFZUveSMSgo&feature=youtu.be

Bethesda heeft net een nieuwe gameplay video voor Prey vrijgegeven: ‘Weapons and Power Combos’. De video toont enkele unieke manieren waarop je jouw wapens, tools en krachten kan combineren om de Typhon-aliens neer te halen.

Jij bent mogelijk de laatste hoop voor de mensheid aan boord van Talos I, maar je hebt een machtig arsenaal om je tegen de dreiging van de Typhon te weren. Gewapend met jouw verstand, wapens en een groot aantal ongelooflijke krachten, is het aan jou om de alien-invasie te stoppen en de mensheid te redden. Fluitje van een cent. Met 24 menselijke upgrades en 20 unieke alien-krachten om uit te kiezen (plus al hun upgrades), zal geen enkele Morgan dezelfde zijn en geen twee spelers dezelfde ervaring hebben in Prey. Naast de menselijke vermogens zoals Hacking, Leverage, Repair en Gunsmith, die de innerlijke krachten van Morgan verbeteren, zal je ook toegang krijgen tot drie verschillende bomen van Typhon-gebaseerde capaciteiten. Natuurlijk zijn er enkele risico’s wanneer je jezelf beloond met deze indrukwekkende buitenaardse vaardigheden. Wanneer je vreemde krachten in gebruik neemt zullen de turrets van het station je zien als een vijandige entiteit en zal het risico verhogen om opgejaagd te worden door de massieve Nightmare Typhon. Maar met (soms letterlijke) mind-bending vaardigheden als deze, moeten we zeggen dat dit het risico zeker waard is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.