Prijsvraag: win de Doomwolf voor The Elder Scrolls Online!

Prijsvraag: win de Doomwolf voor The Elder Scrolls Online!

In het aankomende weekend kun je natuurlijk aan de slag met al die nieuwe games die de Sint voor je mee heeft gebracht. Maar misschien zijn het juist de games die je niet hebt waar je interesse naar uit blijft gaan. Goed nieuws, het hele weekend is The Elder Scrolls Online op de PC gratis te spelen! Misschien is een nieuwe hobby na dit weekend geboren.

Speel je de game al en heb je niets aan dat gratis weekend… of ben je van plan om na dit weekend door te spelen? Lees dan even verder. We mogen in samenwerking met Bethesda twee keer een code weggeven voor de exclusieve Doomwolf mount. Wil jij de wereld van The Elder Scrolls onveilig maken vanaf de rug van dit gevaarte? Stuur dan een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘ESO Prijsvraag’ en leg uit waarom jij deze mount zou moeten winnen. Je hebt tot aankomende vrijdag, zeven december dus, om te reageren. Wacht dus niet te lang!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.