Prijsvraag gesloten: win Divinity: Original Sin II voor PlayStation 4!

Prijsvraag gesloten: win Divinity: Original Sin II voor PlayStation 4!

*Update: Je kunt niet meer reageren*

Divinity: Original Sin II verscheen vorig jaar al voor de PC. De RPG, van Belgische afkomst, mag een regelrechte hit genoemd worden. Op de Gamescom van dit jaar heeft de game zelfs de award voor de beste RPG op een console gewonnen. Want jawel, Divinity: Original Sin II is vanaf volgende week beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4. In samenwerking met Bandai Namco gaan we dit met jou vieren door de game weg te geven. We geven Divinity: Original Sin II vijf maal weg voor de PlayStation 4! Wat je moet doen om zo’n game te winnen? Simpel!

Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Divinity: Original Sin II Prijsvraag’ en geef antwoord op de volgende vraag. Vergeet je adresgegevens niet mee te sturen.

Wat is de metacritic score van de PC-versie van Divinity: Original Sin II?

Je hebt tot 14 september om te reageren. Wees snel en misschien speel jij spoedig Divinity: Original Sin II op je PlayStation 4!
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.