Prijsvraag gesloten: win Naruto to Boruto: Shinobi Striker voor PlayStation 4!

Prijsvraag gesloten: win Naruto to Boruto: Shinobi Striker voor PlayStation 4!

*update* Je kunt niet meer reageren.

De Naruto-franchise is terug met een nieuwe ervaring in Naruto to Boruto Shinobi Striker! In deze nieuwe game vechten spelers als team van 4 online tegen andere teams! Grafisch is de game helemaal opnieuw opgebouwd in een volledig nieuwe grafische stijl. Leid je team en vecht online om te zien wie de beste ninja’s zijn. In samenwerking met Bandai Namco gaan we dit met jou vieren door de game weg te geven. We geven Naruto to Boruto: Shinobi Striker vijf maal weg voor de PlayStation 4! Wat je moet doen om zo’n game te winnen? Simpel!

Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Naruto to Boruto: Shinobi Striker Prijsvraag’ en geef antwoord op de volgende vraag. Vergeet je adresgegevens niet mee te sturen.

Wat is de volledige naam van personage Naruto?

Je hebt tot 8 oktober om te reageren. Wees snel en misschien speel jij spoedig Naruto to Boruto: Shinobi Striker op je PlayStation 4!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.