Probeer Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 gratis en scoor korting

Probeer Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 gratis en scoor korting

Als je het gekste gevecht van het universum nog niet hebt uitgeprobeerd, grijp dan nu je kans! De volledige versie van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is vanaf vandaag gratis te downloaden en tien uur lang speelbaar voor alle spelers op Xbox One en PlayStation 4. Spelers kunnen vervolgens de volledige game met 50% korting kopen, waarbij zij hun voortgang, unlocks en achievements behouden. Vanaf 16 augustus is Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 ook voor de pc beschikbaar als 10 uur lange gratis proefversie, waarna hij met 50% korting te koop is op Origin.

https://www.youtube.com/watch?v=4Xs1fghg7LU

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plaatst je in een groots gevecht waar de zombies, voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, Suburbia hebben overgenomen en de planten de aanval inzetten. Ervaar nieuwe manieren om te spelen, zoals de Backyard Battleground, een grote interactieve omgeving die elke map en modus in de game met elkaar verbindt. Meer dan 110 speelbare personages met waanzinnige krachten en vaardigheden, 14 geheel nieuwe maps vol persoonlijkheid en humor, en 8 te gekke game modes maken Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 tot het grootste, gekste, geweldigste gevecht in het universum.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.