Pure Farming 2018

Pure Farming 2018

7

Goed

Pure Farming 2018
Pure Farming 2018

Pure Farming 2018 Gebruik de nieuwste technologie en state-of-the-art machines voor het beheer van alle aspecten van de moderne landbouw. Plant regio specifieke gewassen zoals hennep, koffiebonen en olijven in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Beleef drie unieke spelmodi voor zowel simulatie veteranen als nieuwkomers in het landbouw simulatie genre.

Alles-in-een - werk in alle onderdelen van moderne landbouw, zoals de veehouderij, boomgaarden, kassen, veld teelt, groene energie en meer. 100% echte machines - Rij volledig getrouw nagebouwde landbouw voertuigen van topmerken zoals Zetor, Landini, McCormick, Gregoire, DAF, Mitsubishi en nog veel meer. De machines bieden een realistische, diepgaande ervaring in het runnen van een moderne boerderij.

Wereldwijde landbouw - reis tussen jouw boerderijen in Italië, Colombia, Japan en Montana. Verbouw unieke regio specifieke gewassen en gebruik specifieke machines, zoals een rijst plant machine, hennep oogst machine en nog vele andere, die nooit eerder voorkwamen in een landbouw sim game. Een landbouw sim game voor iedereen - drie verschillende game modi met verschillende speelstijlen. Geniet van de vrijheid en de uitdaging van het runnen van je eigen boerderij in de Free Farming modus, leer de ins en outs van de landbouw kennen in de My First Farm modus of test jouw

landbouwvaardigheden in de Farming Challenges modus. Prachtige landschappen - Bewonder de adembenemende landschappen van de vier continenten en geniet van de realistische afbeeldingen van hoge kwaliteit.

Release:Genre:Leeftijd:Ontwikkelaar:Uitgever:

Nieuws

Prijswinnaars Pure Farming 2018 bekend!

De afgelopen week kon je op GameParty Pure Farming 2018 winnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. En jullie hebben massaal meegedaan met deze prijsvraag. Alles...[Read More]

Video's

No items found.