Quake Champions introduceert Duel Mode

Quake Champions

PC

Quake Champions introduceert Duel Mode

Quake Champions introduceert Duel Mode

Quake Champions is een echte vaardigheidstest en daarbij ook de ultieme competitieve game. De puurste vorm binnen het slagveld is de Duel mode, een 1-v-1 showdown om te beslissen wie de beste is, voor eens en voor altijd. In Quake Champions introduceert de Duel mode een extra laagje strategie, waar meerdere Champions toe behoren met verschillende Abilities. Spelers starten met het selecteren van drie Champions vooraleer de Arenas te betreden. Bij het kiezen van hun roster, moeten spelers beslissen welke Champions het beste passen bij hun unieke speelstijl en welke als counter kunnen gebruikt worden tegen de keuze van de tegenstander.

Duel wordt gespeeld als een best-of-three match. Een speler moet elke ronde alle drie de Champions van de tegenstander zien te verslaan. Wanneer een speler wordt gefragged, respawnen ze als een van hun andere gekozen Champions. Zijn alle drie de Champions uitgeschakeld, dan wordt de winnaar van de match bepaald.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.