Quake Champions krijgt ‘Blood Covenant’ trailer

Quake Champions

PC

Quake Champions krijgt ‘Blood Covenant’ trailer

Iedereen herinnert zich nog de oude verbluffende multiplayer maps uit de Quake-games. Dodelijke Arenas gebouwd voor wendbaarheid, brutale conflicten en intensieve, competitieve gameplay. Nu onthullen de mannen en vrouwen achter de game meer info rond een van de eerste Arenas uit Quake Champions – Blood Covenant.

Blood Covenant is gebaseerd op een van de meest geliefde en gespeelde maps uit Quake III Arena, The Camping Grounds (Q3DM6), en kan aanschouwd worden als een moderne herwerkte versie van deze Arena. Alle favoriete secties zijn intact gebleven, inclusief de lange Jump Pad naar de Rocket Launcher, de Quad Damage spawn, Railgun richel en de nauwe gevechten in de Pillars. Hoe dan ook staan er nieuwe trucjes en geheimen zowel veteranen als nieuwe spelers te wachten waaronder nieuwe manieren om te vechten, te bewegen en de Champion’s Active en Passive begaafdheden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.